Cosmic Protection

To Cosmic Protection είναι προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, η οποία μετασχηματίζει τοξικά EMF σε ευεργετικά, προστατεύοντας το ηλεκτροδυναμικό πεδίο του σώματος.

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) είναι παντού γύρω μας. Η Γη παράγει συνεχώς μια ποικιλία EMFs και, κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών, κάθε κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα έχει εξελιχθεί παρουσία αυτών των ευεργετικών ηλεκτρομαγνητικών ενεργειών.

Ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, τα κύτταρα σας πρέπει να διατηρούν ένα ηλεκτρικό φορτίο ανά πάσα στιγμή. Δεδομένου ότι κάθε κύτταρο στο σώμα σας είναι σαν μια μικροσκοπική μπαταρία που τροφοδοτεί τους μύες, τους ιστούς, τα όργανα, τον εγκέφαλό σας κ.λπ., η διατήρηση υψηλού κυτταρικού φορτίου (ή τάσης) είναι ιδανική για βέλτιστη υγεία.

Η ευεργετική έκθεση σε EMF μπορεί να επηρεάσει αυτό το φορτίο, προκαλώντας διαστολή, συστολή, επαναφόρτιση, ανεφοδιασμό, επισκευή, παραγωγή ενέργειας, απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και πολλά άλλα.

Δεν είναι όλα τα EMF καλά για εσάς. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερα τοξικά EMF γύρω σας από ποτέ.

Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συσκευή εκπέμπει έντονη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Οι δρομολογητές WiFi, τα κινητά τηλέφωνα, οι φορητοί υπολογιστές, τα καλώδια ρεύματος, ακόμη και ο φωτισμός φθορισμού απελευθερώνουν τοξικά EMF που επηρεάζουν την κυψελοειδές σας συμπεριφορά. Οι ερευνητές το αναφέρουν ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πηγές ρύπανσης, ειδικά αν ζείτε μέσα ή κοντά σε μια πόλη.

Στη σημερινή εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι μέσω των ασύρματων συσκευών μας σε έναν κόσμο που δεν μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε ή να αγγίξουμε. Βασιζόμαστε σε κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ταμπλέτες, iPad και πολλές άλλες ηλεκτρονικές συσκευές για να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, με αυτή τη νέα τεχνολογία έρχεται κάτι που το σώμα μας δεν έχει ξαναζήσει, τα ραδιοκύματα που μεταφέρουν πληροφορίες. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα τεχνητά μικροκύματα προκαλούν βλάβη στο σώμα μας σε κυτταρικό επίπεδο και ως αποτέλεσμα δημιουργούν πολλά αρνητικά συμπτώματα υγείας όπως πονοκεφάλους, εμβοές στα αυτιά, αϋπνία, έλλειψη εστίασης, ευερεθιστότητα, εξανθήματα, άγχος, και αίσθημα ταχυκαρδίας.

Με την πάροδο του χρόνου, τα τοξικά EMF μπορούν να μειώσουν το ηλεκτρικό φορτίο των κυττάρων σας, δυνητικά καταστρέφοντάς τα και αναγκάζοντάς τα να λειτουργούν λιγότερο αποτελεσματικά.

Το σώμα σας είναι μια ευαίσθητη μηχανή. Ακόμη και μικρές αλλαγές στο ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον σας μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές αλλαγές στην απόδοση των κυττάρων σας.

Στο παρελθόν, τα κύτταρά μας απορροφούσαν ευεργετικά EMF από τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία της Γης. Σήμερα, ωστόσο, τα ανθρωπογενή ηλεκτρομαγνητικά πεδία παρεμβαίνουν όλο και περισσότερο στην ικανότητα των κυττάρων μας να παραμένουν συντονισμένα με τα ευεργετικά EMF της Γης. Τα κύτταρά μας θα συντονιστούν με όποια EMF ή συχνότητες εκτίθενται περισσότερο.

Με την αυξανόμενη χρήση των κινητών τηλεφώνων, έχουν προκύψει ανησυχίες για τις καρκινογόνες επιπτώσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (EMFs) που εκπέμπονται από κινητά τηλέφωνα.

Με βάση την αξιολόγηση της διαθέσιμης βιβλιογραφίας, συμπεριλαμβανομένων πειραματικών μελετών σε ζώα και επιδημιολογικών μελετών σε ανθρώπους, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)/Διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC) ταξινόμησε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων (RF-EMFs) που σχετίζονται με το κινητό τηλέφωνο ως καρκινογόνο για τον άνθρωπο.

Η ενημερωμένη ολοκληρωμένη μετα-ανάλυση μελετών περιπτώσεων ελέγχου βρήκε σημαντικά στοιχεία που συνδέουν τη χρήση κινητού τηλεφώνου με αυξημένο κίνδυνο όγκου. Η χρήση κινητού τηλεφώνου για 10 ή περισσότερα χρόνια διπλασίασε τον κίνδυνο όγκων στον εγκέφαλο ειδικά μεταξύ χρηστών κινητών τηλεφώνων με αθροιστική χρήση κινητού τηλεφώνου 1000 ή περισσότερες ώρες στη ζωή τους, που αντιστοιχεί σε περίπου 17 min ανά ημέρα για πάνω από 10 χρόνια.

Το Cosmic protection είναι η λύση για την εξάλειψη των επιβλαβών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (EMF) από ενσύρματες και ασύρματες συσκευές στο σπίτι και τον χώρο εργασίας σας για να δημιουργήσετε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης.

Με την πάροδο του χρόνου, τα τοξικά EMF μπορούν να μειώσουν το ηλεκτρικό φορτίο των κυττάρων σας, δυνητικά καταστρέφοντάς τα και αναγκάζοντάς τα να λειτουργούν λιγότερο αποτελεσματικά.

Το Cosmic protection λειτουργεί ως μετατροπέας των επιβλαβών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, σε ευεργετικά EMF προστατεύοντας το ηλεκτροδυναμικό πεδίο του σώματος, αυξάνει την κυτταρική σας λειτουργία, επαναφέροντας ολόκληρο το σύστημά σας σε ισορροπία. Το αποτέλεσμα είναι ενισχυμένη σωματική και ψυχική αποκατάσταση και απόδοση που μπορείτε να αισθανθείτε.

To Cosmic Protection είναι προϊόν προηγμένης τεχνολογίας, η οποία μετασχηματίζει τοξικά EMF σε ευεργετικά, προστατεύοντας το ηλεκτροδυναμικό πεδίο του σώματος.

Το Cosmic protection διατίθεται σε τρεις διαφορετικές πλακέτες. Η κάθε πλακέτα είναι διαφορετικό κύκλωμα, το οποίο μετατρέπει τη δυσαρμονική EMF σε δυναμική αρμονική λόγω του σχήματος του. Ταυτόχρονα λόγω ενδυνάμωσης του σχήματος της πλακέτας, αυξάνεται η εσωτερική της ενέργεια στη συχνότητα συντονισμού του σχήματος. Ο σύμβουλος υγείας θα σας εξηγήσει πώς να εφαρμόσετε την πλακέτα πάνω στο κινητό, laptop ή tablet σας.

Τι λένε

Οι Άνθρωποι που μας Εμπιστεύτηκαν

Μαρία Ζ.

Έκανα μεγάλη χρήση του κινητού μου, σε σημείο τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία να μου απορρυθμίσουν σοβαρά τον ύπνο μου και γενικά κάθε μέρα χειροτέρευα. Τώρα μπήκα σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και προστασίας του οργανισμού μου.

Αντώνης Χ.

Ήμουν γεμάτος βαρέα μέταλλα. Mε την αποτοξίνωση και την ενδυνάμωση του οργανισμού μου, ξυπνώ καλύτερα και δεν κουράζομαι πια στα μέσα της ημέρας.

Γιώργος Τοπτσής

Το γανόδερμα είναι ένας μεγάλος σύμμαχος για την υγεία του ανθρώπου.

Μαρία Οικονομίδου

Η πρόληψη είναι αυτό που έμαθα από αυτό το κέντρο.Καταφέρνω να είμαι υγιής με φυσικά βοηθήματα.

Φρόσω Α.

Ο θυροειδής μου επηρέαζε την καρδιά μου και το βράδυ είχα αρρυθμίες. Τώρα κοιμάμαι ήσυχη και ρύθμισα τον οργανισμό μου σε υγιή επίπεδα.

Εύα Ζ.

Όταν δεσμεύτηκα να κάνω την διατροφή και να χρησιμοποιήσω τα
προσαρμογόνα βότανα που μου πρότειναν στην “Ανανέωση”, η ψωρίαση μου βελτιώθηκε απο τον πρώτο μήνα.

Όλγα Δ.

Ήταν δίκοπο μαχαίρι να ακολουθήσω την συμβατική ιατρική ή την εναλλακτική. Φάνηκα τυχερή, ο όγκος μίκρυνε και το ανοσοποιητικό μου σιγά-σιγά ρυθμίστηκε όπως και η ψυχολογική μου κατάσταση.

Σταματία Γκριζιώτη

Άριστη συνεργασία με εμπιστοσύνη, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Μαρούλα Χριστοφή

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κέντρο Ανανέωση που με βοήθησε στα πολλά προβλήματα της υγείας μου, τα οποία ξεπέρασα, και εξακολουθώ να ευεργετούμαι.

Άννα Σαγιόγλου

8 χρόνια τώρα για ότιδήποτε μας απασχολεί σχετικά με την υγεία μας, πρώτα συμβουλευόμαστε το ολιστικό κέντρο Ανανέωση. Η ευεξία και η ενδυνάμωση του οργανισμού μας είναι το πρώτο μέλημα μας.

Στέλιος Σταμακοβλής

Άριστα προϊόντα. Πολύ καλή συνεργασία. Μεγάλη βελτίωση της υγείας μου.

Κώστας Βέτας

Στο ολιστικό κέντρο Ανανέωση αντιμετώπισα τα θέματα υγείας με εναλλακτικούς τρόπους, μέσα σε κλίμα αγάπης και φιλικότητας.

Χρυστάλλα Παγκράτη

Οι συμβουλές για την υγιεινή διατροφή μου άλλαξαν τη ζωή!

Χρυσούλα Αναστασίου

Στο κέντρο Ανανέωση, ρύθμισα το ζάχαρο μου και ενδυνάμωσα την υγεία μου με προσαρμογόνα βότανα.

Ανδρέας Χρίστου

Ξεπέρασα την οστεοπόρωση με φυσικούς τρόπους και ρύθμισα το ζάχαρο μου.

Ολιστική Ενίσχυση του Ανθρώπινου Οργανισμού

Αποκτήστε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υγείας, συνδυάζοντας θεραπευτικές παραδόσεις με σύγχρονες ενεργειακές θεωρίες & τεχνολογίες

0
Αποτοξίνωση
Απομάκρυνση ανεπιθύμητων και βλαβερών τοξινών
0
Ρύθμιση
Εξισορρόπηση οργανισμού, αποκατάσταση λειτουργιών
0
Αναδόμηση
Επούλωση, αποκατάσταση κι ενίσχυση λειτουργικών συστημάτων
0
Αντιγήρανση
Ανάπλαση κι αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης, σωματικής δύναμης και ψυχικής ηρεμίας

Show & Tell © 2024. All rights reserved.