1 Μαΐου 2019

Η καταστροφή που προκαλεί η ζάχαρη στο σώμα μας

31 Οκτωβρίου 2017

What the health trailer

Ό,τι η υγεία είναι η πρωτοποριακή παρακολούθηση ταινία από τους δημιουργούς του το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Cowspiracy. Η ταινία εκθέτει την συμπαιγνία και τη διαφθορά στην κυβέρνηση και οι μεγαλοεκδότες που μας κοστίζουν τρισεκατομμύρια δολάρια υγειονομικής περίθαλψης, και να μας κρατούν άρρωστος.
20 Απριλίου 2017
κινητό

Το ΚΙΝΗΤΟ ακτινοβολεί και ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!

Θανάσιμες επιπτώσεις στην υγεία μπορεί να έχει η χρήση των κινητών τηλεφώνων όπως πιστοποιεί μεγάλη έρευνα του Tμήματος Bιολογίας του Πανεπιστημίου Aθηνών. H έρευνα ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο οι επιστήμονες έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αλόγιστη χρήση του κινητού μπορεί να προκαλέσει από καρκίνο του ακουστικού νεύρου έως μείωση της γονιμότητας, αλλοίωση του γενετικού υλικού και επιτάχυνση του «θανάτου των κυττάρων».
20 Απριλίου 2017
γλουτένη

Γλουτένη – Ο κρυφός δολοφόνος

Κατά την δεκαετία του ’20 η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακάλυψε ότι ζώα που θρέφονταν με άσπρο αλεύρι, ανέπτυξαν σοβαρές νευρολογικές ασθένειες και πέθαναν. Το παράξενο είναι ότι για να λυθεί το πρόβλημα, αντί της απαγόρευσης δόθηκαν οδηγίες να εμπλουτισθεί το άσπρο αλεύρι με σίδηρο και λίγες βιταμίνες. Φευ όμως, το αποτέλεσμα ήταν «διαβήτης», «καρδιακές νόσοι» και «καρκίνος» για εκατομμύρια ανθρώπων. [1] Υπεύθυνη για την δυσανεξία και τις προσκληθείσες αρρώστιες είναι η γλουτένη (πρωτεΐνη), η οποία, όσον αφορά τα άλευρα, ενυπάρχει στο σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και καμούτ, και σε μικρή ποσότητα στην βρώμη και στο ντίνγκελ. Η γλουτένη κάνει τα άλευρα από τους καρπούς που την περιέχουν να είναι ελαστικά (σαν τσίχλα) και να «δένουν» καλύτερα στο μαγείρεμα. [2]