Vega test

Vega Test check up – Ηλεκτροδερμική διερεύνηση

Το Vega Test αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο αξιολόγησης της γενικότερης κατάστασης της υγείας, και πλαισιώνεται από την ομοιοπαθητική. Πραγματοποιούνται ηλεκτροδερμικές μετρήσεις της ενέργειας και της λειτουργικότητας του οργανισμού, καθώς και συγκεκριμένων οργάνων και σωματικών συστημάτων.

Τα αίτια των λειτουργικών διαταραχών πολλές φορές δεν ανιχνεύονται με τα συμβατικά διαγνωστικά μέσα (φυσικά και βιοχημικά), τα οποία κατά κανόνα καταγράφουν τα συμπτώματα και δεν παρέχουν ενδείξεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον ασθενή. Σε μεγάλο ποσοστό (περίπου 70%), οι λειτουργικές διαταραχές εν συνεχεία εκδηλώνονται σαν χρόνια νοσήματα, που αντιμετωπίζονται συνήθως συμπτωματικά με συμβατικά χημικοθεραπευτικά μέσα.

Το Vega Test είναι προληπτική εξέταση που εντάσσεται στην εναλλακτική ιατρική.

Πάρα πολλές παθήσεις έχουν σαν αίτιο παθογόνους μικροοργανισμούς. Με το τεστ βιοσυντονισμού μπορεί να αποκαλυφθεί ο παράγοντας που προκάλεσε την νόσο καθώς και ο χρόνος και το όργανο από όπου ξεκίνησε. Με την χρήση του τεστ  μπορούν να ανιχνευθούν με ακρίβεια και με ποσοστό επιτυχίας 98% όλα τα αίτια που προκαλούν προβλήματα στην υγεία.
Υποδεικνύει παράλληλα την βέλτιστη εναλλακτική αγωγή, η οποία μπορεί να συνδυασθεί και με οποιαδήποτε συμβατική θεραπεία λαμβάνει ήδη ο ασθενής, καθιστώντας έτσι την πορεία του προς την ίαση ευκολότερη.

Τέλος, λόγω της αναίμακτης και ανώδυνης διαδικασίας, του χαμηλού κόστους, των άμεσων αποτελεσμάτων καθώς και της τεχνολογικής και επιστημονικής αρτιότητας αποτελεί την πλεονεκτικότερη μέθοδο.

Με την ανάλυση βιοσυντονισμού του οργανισμού μπορεί να γίνει εντοπισμός των εξής:
Μικροβιακών επιβαρύνσεων και φλεγμονών
Ενεργειακού αποθέματοςΒιολογικής ηλικίας
Προδιάθεσης οργάνων
Ψυχοσυναισθηματικής κατάστασης
Αυτοάνοσων νοσημάτων
Ηλεκτρομαγνητικών και Γεωπαθητικών επιβαρύνσεων
Έλλειψης ιχνοστοιχείων και βιταμινών
Ταχυπαλμίας, αϋπνίας και ρευματικών παθήσεων
Συνδρόμων χρόνιας κόπωσης και άγχους
Αλλεργίας και Τροφικής δυσανεξίας
Του αιτίου μίας νόσου

Το Vega Test εναρμονίζεται με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκης Ένωσης για τις ιατρικές συσκευές όπως ορίζονται στην οδηγία 93/42/EEC Medical Device Directive και διαθέτει πιστοποίηση καταλληλόλητας με αριθμό CE 0494. Παράλληλα ανταποκρίνεται στο πρότυπο DIN EN ISO 13485:2007

Show & Tell © 2024. All rights reserved.