Οργονίτες

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει δημιουργηθεί για να ζει σε ένα καθαρό και φυσικό περιβάλλον.
Εν τούτοις, σήμερα οι περισσότεροι ζούμε σε ένα περιβάλλον γεμάτο δυσμενείς ενέργειες για την υγεία μας. Οι ενέργειες αυτές προέρχονται, από τις συσκευές υψηλών συχνοτήτων (κεραίες κινητής τηλεφωνίας, κινητά, WiFi, ασύρματες συσκευές, φούρνοι μικροκυμάτων κ.ά.), από τις ηλεκτρικές συσκευές (που δημιουργούν ηλεκτρικά πεδία), από τα καλώδια (που δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία), και όλες αυτές αποτελούν το γνωστό “Electro-smog”. Επίσης, προέρχονται και από την ραδιενέργεια, από την γεωπαθολογία (υπόγεια ρεύματα ενέργειας), το ραδόνιο (ραδιενεργό αέριο που προέρχεται από το έδαφος), από το stress και κάθε είδους αρνητικές σκέψεις, δικές μας και των άλλων, από αεροψεκασμούς, από τοξίνες και τοξικές ουσίες των τροφίμων και του νερού, κλπ.
Και έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι όλα αυτά βλάπτουν την υγεία μας και υποθάλπουν άλλες παθολογικές καταστάσεις, και ιδιαίτερα στα παιδιά!
Είναι αδύνατον πρακτικά να αποφύγουμε αυτές τις δυσμενείς ενέργειες, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, επειδή οφείλονται κυρίως στους άλλους ανθρώπους.
Έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Και ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε, και μάλιστα να βγούμε και ωφελημένοι, είναι με ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ.
Οι οργονίτες είναι κατασκευές που ενεργούν στον «αιθέρα». Ο αιθέρας υπάρχει μεταξύ των σωματιδίων των ατόμων, των μορίων, των κυττάρων, των ανθρώπων, των ζώων, των φυτών, των πλανητών…, και έχει διάφορα ονόματα, όπως «οργόνη», «πλάσμα», «κι», «τσι», «πράνα», «αύρα», «βιοενέργεια»… Όλο το σύμπαν κυριολεκτικά «κολυμπάει» στον αιθέρα, ο οποίος είναι Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Είναι ο φορέας της υγείας και της ασθένειας, και οποιαδήποτε ωφέλεια ή βλάβη, μας έρχεται μέσω του αιθέρα.
Οι οργονίτες είναι ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ! Μετατρέπουν την «αρνητική» ενέργεια (“DOR”, Deadly Orgone Energy, σύμφωνα με τον Wilhelm Reich) σε ίσης ποσότητας «θετική» (“POR”, Positive Orgone Energy), δηλαδή μετατρέπουν το κακό, σε ισόποσο καλό! Με άλλα λόγια, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΩΦΕΛΕΙΑΣ. Έτσι, εξουδετερώνουν την δυνατότητα βλάβης των ηλεκτρικών πεδίων, των ενεργειακών επιθέσεων, των τοξινών και των τοξικών ουσιών κλπ., όντας ευεργετικές για τους ανθρώπους, τα ζώα, τα φυτά, τον πλανήτη ολόκληρο! Είναι ευεργετικοί ακόμα και για υλικά αντικείμενα όπως π.χ. τα αυτοκίνητα, όπου βελτιώνουν την λειτουργία τους!
Χρειαζόμαστε την προστασία των οργονιτών, κάθε στιγμή. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με ΦΟΡΗΤΟΥΣ και με ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ οργονίτες.
Τους ΦΟΡΗΤΟΥΣ οργονίτες τους φέρουμε πάνω μας συνεχώς, και μας προστατεύουν και να μας δίνουν ενέργεια όπου και αν βρισκόμαστε.
Τους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ οργονίτες τους τοποθετούμε σε σταθερά σημεία στους χώρους όπου περνούμε πολλές ώρες, όπως στην κατοικία μας, στον χώρο εργασίας μας και στα αυτοκίνητά μας. Ο αριθμός τους, η ενεργειακή ισχύς που χρειάζεται να έχουν και τα σημεία που θα τους τοποθετήσουμε, εξαρτώνται από τον βαθμό και το είδος της ρύπανσης κάθε χώρου, και από εμάς τους ίδιους. Υπάρχουν συσκευές μέτρησης, αλλά το καλύτερο κριτήριο πάντα, είναι η αίσθηση και η διαίσθησή σας. Τα συνηθέστερα υλικά κατασκευής των οργονιτών είναι χαλκός, αλουμίνιο, κρύσταλλοι χαλαζία και μια χάλκινη σπείρα, που «κολυμπούν» σε εποξική ρητίνη. Όλοι κάνουν την ίδια δουλειά: μετατρέπουν αδιάκοπα τον αιθέρα, από «αρνητικό» σε ίσης ποσότητας «θετικό». Όσο μεγαλύτεροι είναι, τόσο πιο ισχυροί είναι, και τα διάφορα σχήματά τους εξυπηρετούν διάφορες χρήσεις τους. Και λειτουργούν ακούραστα και απεριόριστα!
Παίξτε με τους οργονίτες σας! Βελτιώστε την ζωή σας, την ζωή των αγαπημένων σας, καθώς και των ζώων, των φυτών, του νερού, των τροφίμων, του περιβάλλοντος… Παντού υπάρχει αιθέρας, και παντού χωράει βελτίωση της ποιότητάς του. Συμπεριφερθείτε τους σαν να είναι μικρά ζωάκια με νοημοσύνη. Επικοινωνήστε μαζί τους, ζητήστε, παρακαλέστε, παραπονεθείτε, εκφράστε, χαρείτε, ευχαριστήστε, ευγνωμονήστε… Ανταποκρίνονται σε όλα, γιατί έχουν νοημοσύνη!
Οι οργονίτες είναι σοφοί και καλόβολοι φίλοι μας, που μόνο ωφελούν, και ωφελούν παντού, και που τους ανακαλύπτουμε τώρα!