Η Χρυστάλλα Παναγή γεννήθηκε το 1968 στην Κύπρο, στην τότε ελεύθερη από Τούρκους Αμμόχωστο. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον κλασσικό αθλητισμό και σημείωσε πολλές παγκύπριες νίκες στον στίβο. Το παιδικό της όνειρο, να γίνει γυμνάστρια, εκπληρώθηκε το 1991 όταν αποφοίτησε από την Γυμναστική Ακαδημία ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως προπονήτρια Ενόργανης Γυμναστικής σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε από εταιρεία συμπληρωμάτων υγιεινής διατροφής στην διατροφική μεθοδολογία βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Η αγάπη της για τον συνάνθρωπο την ώθησε να εκπαιδευθεί στις αγουρβεδικές τεχνικές οι οποίες με φυσικά έλαια και βότανα βοηθούν στην χαλάρωση και αποτοξίνωση του οργανισμού.

Πήρε βεβαίωση παρακολούθησης 2ου βαθμού Ρέικι και έκανε προσωπική ανάπτυξη μέσω της συστημικής αναπαράστασης. Στα 40 της διαγνώστηκε με καρκίνο λόγω μεγάλης ευαισθησίας στην χρήση κινητών και λάπτοπ κατά την εργασία  και αυτό την ανάγκασε να δώσει την μεγαλύτερη προσωπική της μάχη με την νόσο μέχρι να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της πιο δυνατή από ποτέ.

Η εμπειρία της αυτή την επηρέασε βαθύτατα όπως συμβαίνει και σε πολλούς άλλους ανθρώπους που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις, και την έκανε να αλλάξει φιλοσοφία και να ζυγίζει τα δεδομένα της ζωής πιο προσεχτικά. Για αυτό οφείλει ευγνωμοσύνη στον αποθανόντα πλέον γιατρό της και ομοιοπαθητικό, εκπαιδευτή στο πανεπιστήμιο της Δανίας στον βιοσυντονισμό Χαράλαμπο Ζαργάνη, ο οποίος έδρευε στην Παιανία που της έδωσε την ευκαιρία να είναι τώρα ζωντανή και υγιής. Οι τρόποι θεραπείας που χρησιμοποιούσε για την αποκατάσταση της υγείας ήταν ασύλληπτοι!! Την στήριξε επίσης τότε και ο βοηθός του, ομοιοπαθητικός Απόστολος Αποστολίδης, ο οποίος αργότερα έγινε και συνεργάτης της στο κέντρο εναλλακτικής θεραπείας “Ανανέωση” , το οποίο δημιούργησαν μαζί στην Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την ίαση της.

Εδώ και 10 χρόνια συνεχίζει να βοηθάει ανθρώπους απ’ όλες τις ηλικίες να αποκαταστήσουν την υγεία τους με τις ίδιες και ακόμα πιο εμπλουτισμένες μεθόδους, τις οποίες εξέλιξε με πολλή δουλειά, σπουδές και σεμινάρια. Επίσης παρακολουθεί μαθήματα κινεζικής ιατρικής και βιοσυντονισμού στο ΚΔΒΜ «ΟΛΟΝ». Το όραμά της είναι να μοιράζεται τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της με αυτούς που τις χρειάζονται, γιατί ο κάθε ασθενής έχει την δική του ιστορία και σέβεται την εμπιστοσύνη που της δείχνουν καθημερινά όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Η “Ανανέωση” είναι ένα κέντρο Εναλλακτικών θεραπειών που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τον άνθρωπο και που διαρκώς επιλέγει τις καλύτερες μεθόδους αυτοΐασης για αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν τους φυσικούς τρόπους ή συμπληρωματικά με τις θεραπείες του συμβατικού τους γιατρού.

Ο Ιπποκράτης σαν πατέρας της ιατρικής μας έδωσε όλα τα εφόδια για να μπορούμε να βοηθάμε το σώμα μας να αυτοθεραπεύεται λέγοντας ότι το “φάρμακο μας να είναι η τροφή μας και η τροφή μας το φάρμακο μας!” Η “Ανανέωση” ακολουθεί αυτό το ρητό καθόσον οι συσκευές που μετράμε και αξιολογούμε τον ασθενή μας είναι αυτές που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα ακόμη και η NASA για την αξιολόγηση της υγείας, με απόλυτη αξιοπιστία και μέσω αυτών μπορεί να εξασφαλίστεί ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα.

Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις
 • Πτυχίο Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α)
 • Πιστοποιητικό Ειδικότητας Ενόργανης Γυμναστικής
 • Πτυχίο Μοντέρνας Ομοιοπαθητικής/Φυτοθεραπείας στην Γερμανική Ακαδημία Wegamed
 • Certificate of Electroacupuncture Diagnostics – Vegetative Resonance Test Exogenous Resonance Therapies
  (Πιστοποιητικό των Ηλεκτροδιαγνωστικών του Βελονισμού – Φυτική Θεραπεία Αντήχησης Εξωγενούς Δοκιμής)
 • Εξειδίκευση
  -Vegetative Resonance Test by H. Shimmel
  -Principles of Homeopathy
  -Homotoxicology by Reckeweg
  -Exogenous Resonance Therapy
 • Πιστοποιητικό της Θεωρίας του Keshe
 • Ayurveda Hellas -– Πιστοποίηση στις Βασικές Τεχνικές και την πρακτική εφαρμογή τους
 • Angelic Reiki – Πιστοποιητικό 1ου και 2ου Βαθμού
 • 8 χρόνια εμπειρίας στη Γανοθεραπεία

Show & Tell © 2021. All rights reserved.