Ενίσχυση Ανοσοποιητικού

Η αγωγή αυτή συμβάλλει στην καρδιακή προστασία, στην αποκατάσταση ισχαιμικών επεισοδίων, στην αντιμετώπιση της ινομυαλγίας, του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, στην ενεργοποίηση σκελετικών μυών και στην ταχεία αποκατάσταση των εξασθενημένων μυών σε ασθενείς και αθλητές, καθώς και στην ταχύτερη απαλλαγή από τις επιβαρυντικές συνέπειες των ιών. Έρευνες υποδηλώνουν ότι με τη χρήση της μεθόδου υπάρχει σημαντική βελτίωση της ευεξίας, της ανοχής στον πόνο, του ύπνου, ταχεία αποκατάσταση της υγείας μετά από σοβαρές επεμβάσεις κι από λοιμώξεις που οφείλονται είτε σε ιούς είτε σε άλλους μικροοργανισμούς.
Επίσης βελτιώνεται το ενεργειακό επίπεδο σε πάσχοντες από ινομυαλγία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και καρκίνο.
Πρακτικά τα κύτταρα υποβοηθούνται στην ευκολότερη και ταχύτερη παραγωγή ενέργειας που έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση του μεταβολισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η συγκεκριμένη αγωγή συνδράμει στην διατήρηση της καλής υγείας του νευρικού συστήματος, στην ανάπτυξη των κυττάρων καθώς και στην διατήρηση δυνατών μυών και υγειούς επιδερμίδας. Προάγει την υγεία, ευεξία και ενέργεια, καθότι ο οργανισμός αντεπεξέρχεται ευκολότερα και αποτελεσματικότερα στις καθημερινές προκλήσεις και απαιτήσεις.

Show & Tell © 2022. All rights reserved.