Τι είναι το GANS?

Χρησιμοποιήστε την δύναμη του Gans και το πεδίο πλάσματος για να ισορροπήσετε και να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας, για να προστατευθείτε από διαφορετικούς ιούς, την γρίπη και να ενδυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

“Gans” είναι ένας όρος που επινοήθηκε από τον T. Keshe. Σημαίνει αέριο σε νανοκατάσταση. Το Gans είναι το επόμενο στάδιο από το νανοϋλικό. Είναι το πλάσμα ενός στοιχείου σε μονοανατομική κατάσταση. Είναι σαν ένα αστέρι. Είναι πλήρες και έχει το βαρυτικό και μαγνητικό πεδίο του στοιχείου στο μικρότερο σωματίδιο με το οποίο μπορούμε να δουλέψουμε. Βασικά όλα τα Gans δημιουργούν πεδίο πλάσματος, και αλληλοεπιδρά με το ενεργειακό πεδίο του σώματός μας, και βοηθά το σώμα μας (ενεργειακά / συναισθηματικά / διανοητικά / σωματικά) να ισορροπεί και να θεραπεύει διάφορα θέματα και ανισορροπίες.
“Το σώμα σας ζει, λειτουργεί και αναπνέει μέσω εξαγωγής και εκπομπής CO2. Είναι η πηγή ενέργειας, είναι μια φυσική πηγή ενέργειας που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον πλανήτη.” T.Keshe

Τι να περιμένετε;
Ελαφρές κρύες ή θερμές αισθήσεις ή μυρμήγκιασμα. Αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας. Αύξηση ενέργειας. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Χαμηλότερη πίεση αίματος. Μείωση πόνων και φλεγμονών. Ελάττωση της αρθρίτιδας. Επιτάχυνση της ανάρρωσης και της ίασης.

Show & Tell © 2022. All rights reserved.